THE ONLY WAY IS PINK


Hei! Millegi pärast jookseb kevad alati minust mööda, et silm ka ei pilgu… Võibolla on süüdi mu aina kasvav to-do list. Kangesti tahaks neid kõiki asju teiega täiesmahusjagada, aga mõnedest saan ainult läbi märksõnade kosta. Aga kuna ma siiski tahan teid kursis hoida üritan ma teile natsa ikka seda loori tõsta.. Aa esmalt?! Kas ma ütlesin, et ma olen kaks nädalat Tartus töölähetusel?! Nope. Kuna mina ja Tartu pole kunagi sellised käsi-käes sõbrad olnud, mina tulen hea tujuga, tema tõmbab peale halva ilma ja põhimõtteliselt selline ettekujutus mul on (hkhkhmm.. täna näiteks sajab lund?). Siis nüüd juba nädal kohaliku teeseldes, ma võiks täitsa siin hakkama saada, sest see mõnus rahulik elu ja rõõmsad inimesed on täitsa minu teetass :).
Mis veel… A, minu ja mu sõbra ‘’käte läbi’’ valmib varsti üks lahe jook (see on see koht kus ma räägin läbi märksõnade). Kes mind natsa rohkem teab, teab minu ‘’kirge’’ käsitööõlude vastu ja muidugi sellest kuidas ma vahepeal juba viskasin oma riietemaailma’’karjääri’’ peaaegu, et vastu maad, et minna õllepruulijaks (yes, see laul hakkab automaatselt peas ketrama), siis jess see kõik on sinna samasse kapsaaeda! Aga seda kõike paari kuu pärast! 
Ahjaaa, siiamaani maadleme teiste sõpradega mu ‘’ülikooliprojekti’’ kallal, mäletate - SEDA? Mhmh, me täiega tahame, et neljas number ka teieni jõuaks ja selle kokkusaamine on hetkel täieshoos! Seega stay tuned, sest palju head on kaante vahel juba!
Aaaaa ja neljandaks?! Kas te nägite juba kuidas Kriss Soonik x Johanna Eenma x mina saime purki mõnusa stilistika ja pildid? Rutta ruttu siia, kui pole näinud - SIIIIT!
Ja lõpetuseks, tänane postitus, mu riietus… Roosalembus ei ole enam üldse mitte saladus kellelegi, sestab on mu sellisteks go-to riieteks saanudki satsidega ja volangidega pluusid, siuksed argipäeva pimpijad, kui muude riiete jaoks iseloomu ei jätku. Natuke nagu sellise kiire nädala riietus, kus reaalselt ei jõua mõelda ehetele ja layerdamisele.. 

Heya! For some reason spring always runs pass me and suddenly it's already summer... Maybe it's beacuse of my fast-growing to-do list... Which I am dying to tell you about, but some of them can only be spoken through key-words.. But as I try to be an open book, I'll do my best. Firstly, I am in  Tartu to work here for two weeks! As me and Tartu never been close (somehow the weather alway sucks?!) I am giving it another go... So far so good I must say. The calmness of this city I catching on. What else...
A me and my friend are creating something cool... and by cool I mean really cool?! (This is the part with the key-words and all). Who knows me a bit better know my love for handcraft beers and how I almost threw my ''career'' in clothes-mania away to be a beer brewer as I as certain that this is what I am meant to do, still thinking about it thou. Buttttttt, that's all I can say, I'll reveal more in few months! Ahh and me and my other friends are still hustling and trying to put together, what initially started off as my uni project and now is THE project - a magazine. We really want to get things going so be patient something good is coming up! Click here to follow us on Instagram!
Aa and last but not least?! Did you see how Kriss Soonik x Johanna Eenma x I made something really cool?! - CLICK HERE!
And lastly my outfit... My love for pink hasn't died and as you might have noticed before ruffles and girly-girl details are my thang at the moment and pretty much I would say, the easiest way to make your everyday outfit much more interesting and pimp it up do be a stylish. Lazy-girlś everyday look!

wearing jacket H&M Trend / shirt Zara / jeans NewYorker / glasses Ray Ban / boots Asos

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar