GOLDEN

 (Sorry guyz, this post is only in Estonian :( )

 FOLLOW ME ON INSTAGRAM LIISAKUSHNIR


Hetk kui ma mõtlen, et slipdress ei saa enam kuidagipidi paremaks minna - H&M muudab mu meelt. Mahe värv, veider ‘’konstruktsioon’’ ja mugav - täpselt need märksõnad, mida otsin ühelt slipdressilt. Ja mis kõige tähtsam sobib pea kõigega - teksatagi, kets, ‘’sussid’’, kingad… See viimane lause muidugi oli puhtalt minu enda pärast, õigustamaks, et mitte kunagi ei ole liiga palju slipdress’e. 
… Aa ja rääkides ‘’liiga paljust’’… Kunas mul on riideid KOHUTAVALT PALJU  viimasel ajal tekkinud ja just selliseid hooajalisi mõnusaid, siis hetkel on täpselt õige aeg need uusi omanikke otsima saata…Kas keegi on kuskile kirbukale enda kraami müüki pannud ja kui jaa siis kuhu? Viimasel ajal jõuab mu kõrvu hästi palju Sarapuu kirbukas - kogemusi? Või kui teid isutavad mu riideid, eelistakiste, et teeksin seda läbi blogi? Andke märku!
GET THE LOOK HERE:Photos by Mihkel Allemann

2 kommentaari

 1. Nägin ka seda kleiti vaateaknal ja mõtlesin, et oi-oi-oi, mul on seda vaja :D

  x
  selfmadeblog.ee

  VastaKustuta
 2. Such a pretty dress!
  xx Jenelle
  www.inspiringwit.com

  VastaKustuta