GET OFF MY BACK


Hey-hey. August has opened the door and as I see from my domain, it's been exactly a month since I've been here... But I am not gonna do the regular bs and apologise, because life happens and that's all. I visited festivals and managed to finish everything that've been putting on hold (classic me!). And while I've was putting things on hold, it didn't still stop time and stores are already filled with autumn clothes... In a way it's kind a scary - the long waited summer is over again, but upcoming autumn isn't bad at all... Trends that are hitting the stores are soooo my cup of tea. Like sweaters with big slogans! As the nights are quite chilly already I already wore this outfit to Intsikurmu festival. And this summers mega-trend, the one-hit-wonder-trend gingham - can't get over gingham!


Hei-hei. August on täiega ukse lahti löönud ja kui ma nüüd siit lehelt vaatan, siis on täpselt kuu aega siin domeenil vahele jäänud... Ma isegi ei hakka ütlema sorry, sest tegelikult ''life happens'' ja muud midagi...  Näiteks sellele aja peale suutsin ma vahepeal ära käia nii Intsikurmul!!! (mille kalendrisse võtmist saan, vaid tänada Kirkeeet!), kui ka Viru Folgil (mille kaadrid ja riietused tulevaaad kaaa!) ning kõik muud nipetnäpet, mida ma julgelt olin puhkuseaega lükanud. Aga lisaks sellele, et ma olen asju edasi lükanud, on aeg ka ennast lükanud ja poes on riidekraam aina soojemaks läinud st sügis on nii lähedal, et see on lausa hirmutav... Muidugi hirmutav on lihtsalt see, et kaua oodatud suvi nii kiirelt sääret teeb, riided mis sügiseste trendidega poodi on ilmunud, on hoopis täiega minu teema ja kuigi, et olen täielikult suvelaps, on eesootav sügis täiega khuul.. Esimese sügisekuulutaja lükkasin ma juba Intsikurmus selga, selle lustaka kirjaga kampsuni.  Ja muidugi gingham mustriga seeliku, ei saa üle ega ümber ginghamist!

SWEATER H&M / SKIRT ZARA 

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar