WEDNESDAY FAVOURITES


(sorry atm this post is only in Estonian)

Eelmised nädalad tähendanud minu jaoks topelt koguses tööd ja topelt aega Photoshopis veetmist, aga ma tunnen, et realistlikult mõeldes ei saa ma tegelikult kurta. Kuigi ma alati viskan aasta alguses sellised utoopilised ''uusaasta lubadused õhku'' a'la, et teen hommiksöögiks ALATI smoothie (kuigi see ei ole reaalne, sest bf vist koliks välja sekundiga - teades, et ma ärkan kell 5, kui ülejäänud maja veel magab hkhkhmm) või et nüüdsest mõtlen vähem üle? (jälle võimatu, ma ei saa tähtede vastu - siiski olen ju Neitsi tähtkuju!) and so on. Aga ühe asjaga ma sain hakkama - olin spontaanne ja võtsin endale ühe laheda kohustuse lisaks ja selletõttu näete mind nüüd ikka väga palju ka ühe minu lemmikuima brändi instagrammis - tamtarataaaa - @irisjanvier. Natuke rohkem pildistamist ja rohkem juttu ka Iris Janvieri kodulehel, aga süda on rahul. Sellest tulenevalt on kindlasti ka tugevad naiselikud mõjutused mu hetke wishlistis.  Zara blazer, Diori kingad, H&M trendi kleit ja palju ilutooteid, mis külma ilma lähenedes kindlasti ostukorvi prantsatavad. Aa ja raamat, mida ühe enam igal pool näen ja mis mulle - ülemõtlejale/paljumõtlejale - kõnetab! Sügis pole üldse halb eks!get the items by clicking on the picture:


2 kommentaari

  1. Eriti mõnusa vaibiga kollaaž!


    Liisbet
    http://liisbetsaue.wordpress.com

    VastaKustuta