HALF AND HALF


Yess, täpselt see ongi see riietus millest ma rääkisin eelmises postituses. Täiesti imekombel skoorisin pärast TFW ühe hea ilma millal see üles pildistada (kuna nagu teadu pärast sadas terve TFW nädal vihma hkhmm...).
Selle outfiti keypiece on kindlalt dressipluus - mille ümber ma kõik kokku lükkasin. Millega on tegelikult naljakas lugu... Kindlasti on teieni jõudnud läbi imelise sotsiaalmeedia selline kodumaine bränd nagu K-ST,  mille taga on selline ülituus inimene nagu @konstantsija. Tuleb ette? Laheda prindiga suured-sossud dressikad - ''K-st bõl sdes'' (haha, tean, mu vene keel lonkab kahte jalga),  aga tuleb tuttav ette? Niiisiiis, polnud isegi küsimust, kui ta küsis mult, kas ma TFW ajal tahaks kanda tema disaini - sest ilmselgelt vastus oli JAA!
Kuna ma olen viimasel ajal aina mugavamaks läinud, ehk kõik riietused on põhimõtteliselt miksitud, kas Vanside või saabaste või mis iganes madala jalanõuga, siis tundisn ennast absoluutselt nagu kala vees selles dressikas. Btw, julgemad tüdrukud, see dressikas on tegelikult täpselt nii pikk, et seda on võimalik kanda ka täielikult kleidina - mina nii julge ei olnud, külma kardan ka - panin alla veel nahkseeliku ja loorkleidi.

i am wearing: sweatshirt K-ST / sheer dress Zara / stockings H&M / boots H&M / bag Steve Madden

2 kommentaari

 1. Nii tuus pusa! Ja mulle ikka nii meeldivad su plaatinablondid juuksed. Ja see, et su pildid ei ole kuskil linnatänavatel tehtud, vaid lahedalt põldudel. #fangirl

  x
  Piia
  selfmadeblog.ee

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Piiiaaaa! Sa oled nii armas - sul on nagu mingi andur, et kui ma tunnen, et üldse pole tunnet siia kirjutada, siis sa alati üllatad mõne mõnusa kommentaariga ja pöörad kohe selle ümber! <3 #fangirlrightbackatya

   Kustuta