CASUALLY PINK FOR FALL


This year I've been extra eager, when it comes to updating my fall wardrobe, because this furry friend arrived already in August. But to be fair it was not easy, because it was sold only once (no restocking) and it was gone! Thankfully, I can thank the past me and my ''athlete career'', as my quick start towards the shopping bag brought me a home run. Jessss! If you like being pink huggable bear like myself, then I suggest you check on hm.com and you might be lucky enough to find it in your country's hm.com. The fastest one wins the race!

Also I am noticing that the more I am active on my other work-related social media accounts, the less I'm updating my own and every free second I have try to stay away from it altogether. But I'm trying to make it a habit again. Anyhow, would it be even interesting for you to see my everyday life through Insta Story or how I furnish my apartment or whatever my day brings?... Tell meh your thoughts...


See aasta olen ma vist ekstra virk oma sügisgarderoobi täiendamisega olnud, sest see karvane sõber H&M'st oli mul juba täitsa augustis olemas. Aga ausalt see polnud lihtne, sest see tuli H&M kodulehele vaid korraks müüki ja läinud ta oligi. Õnneks mu kunagine ''sportaskarjäär'' tuli kasuks ja kiire start ostukorvi tõi kaasa kindla võidu. Juhuu! Kellele veel see kasukas sümpaatne on, siis sinine versioon on täiesti olemas Postimaja H&M's. Kiiremad võidavad!

Ma panen tähele, et mida rohkem ma olen aktiivne oma teiste töödega seotud sotsiaalmeedias, seda vähem ma üldse eksisteerin iseenda virtuaalsetes profiilides ja enda vabal hetkel pigem olen üldse kõigest sellest eemal. Aga ma üritan jälle sina peale saada kogu sellega... Üldsegist kas oleks üldse huvitav, kui ma igapäev a'la Insta story't teeks või näitaks oma sisustamisega poolel teel korterit ja yadayada? Tell meh your thoughts... 

get similar items here:

Kommentaare ei ole

Postita kommentaar